Program våren/hösten 2018

Välkommen till Götene Släktforskarförenings programsida.

————————————————————

ETT FORSKARHJÄLPSTILLFÄLLE ÅTERSTÅR  UNDER VÅREN 2018

Torsdagarna 15 februari, 22 mars, 19 april och 17 maj mellan kl. 14 – 17  – finns några från föreningen på Biblioteket i Götene. Vi diskuterar släktforskning och hjälper till med att lösa era eventuella forskarproblem. Medlemmar från Centrala Soldatregistret kommer att närvara då dessa har möjlighet .

Släktforskarcafé med Jan-Erik Björk
Att tyda gammal text..?

OBS! Onsdagen den 28 mars Vuxenskolan, Götene. Kl. 18,30. OBS!

Föredrag.

”Släktspår – hur fläta samman släktforskning?” En inspirationsföreläsning om hur man kan sammanställa material till en bok, fotobok, blogg eller annat om släkten,

Föredragshållare Eva Wassén Erksson

Onsdagen den 28 april i Biblioteket, Götene  Kl. 19,00.

*****************

Kyrkogårdsvandring, Skälvum ka.

Säsongens sista arrangemang. Onsdagen den 23 maj. Kl. 18,00.

Ta med fikakorgen.

Seniordagen i höst

Den 13;de september blir det en ”heldag” mellan 10,00-17,00 på Folkets Park. Årets tema är Lyckans Ost. Och det blir mängder med aktiviteter hela tiden.                    Vi har ett bord. Så välkomna att byta några ord…

FRI ENTRÉ

*********************************************************

Skicka din e-postadress är du snäll om Du inte redan gjort det – till orjan.g@telia.com. Skriv Götene Släktf. i ämnesfältet. Det är särskilt viktigt nu när portokostnaden skjutit i höjden. Den har blivit en stor del av föreningens utgift.

*********************************************************

Även dina vänner och bekanta – som redan är  eller kan tänkas bli intresserade av släkt- och bygdeforskning – är naturligtvis välkomna på våra arrangemang