Program våren 2020

Välkommen till Götene Släktforskarförenings programsida.

————————————————————

Forskarhjälp våren 2020

Följande torsdagar mellan 14.00—16.00 finns vi några från föreningen på Biblioteket för att diskutera släktforskning och hjälpa till med era eventuella problem.
30 januari, 27 februari, 26 mars och 23 april.

****************************

ÅRSMÖTE 18 mars

Skjutits på, p.g.a rådande smittorisken

Skjutits på, p.g.a rådande smittorisken

13 maj kl. 18,00

Kyrkogårdsvandring – Holmestad – om inget annat meddelas.

*****************************

Fortsättning kamratcirkel  – ”Götenes ursprung mellan 1800-1840- vilka ägde och drev marken?” Vi forskar tillsammans.

Fortsättning nedslag vart tionde år. Reportage och artiklar om resultatet – kanske blir det ett häfte eller en bok..? Intresserad? Kontakta gärna Bengt Göran Nilsson, 070-209 20 86.

******************************

Skicka din e-postadress är du snäll om Du inte redan gjort det – till orjan.g@telia.com. Skriv Götene Släktf. i ämnesfältet. Det är särskilt viktigt nu när portokostnaden skjutit i höjden. Den har blivit en väldigt stor del av föreningens utgift.

Det har gjorts mail-utskick under helgen. Men tydligen har vissa inte fått dessa trots korrekta adresser. Om du/ni känner er ”förbigångna” – hör av er till min adress ovan, så att jag kan justera listan.

*********************************************************

Även dina vänner och bekanta – som redan är  eller kan tänkas bli intresserade av släkt- och bygdeforskning – är naturligtvis också välkomna på våra arrangemang.

Medlemsavgift Bg 5754-3787 2019 80:-  för enskild och 100:- för par.
Ange namn är viktigt!